Ik ben Ruth Ghijsels, geboren in '90 en woon samen met mijn man, zoontje en al onze dieren in Geraardsbergen. Ik heb geen diploma in fotografie maar wel een bachelor financiĆ«n & verzekeringswezen en ik ken ook redelijk wat van alle wetgeving inzake stedenbouw en milieu. Ik hoor je dus al denken van 'huh, vanwaar foto's maken?' 
Wel dat lees je hieronder...

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Ruth

OVER

Laat het iets zijn dat ik altijd al graag heb gedaan maar wat vooral tot uiting gekomen is tijdens mijn zwangerschap van ons zoontje Juul.
Vanaf dan moest en zou ik alles rond de zwangerschap vastleggen want 'dit wil ik nooit meer vergeten'. Eens mijn zoontje er was werd dit -je kan het al raden- nog meer. Echter had ik op dat moment enkel tijd om foto's te maken met mijn gsm. Je kent het misschien wel dat wanneer je een kleine baby hebt die ofwel aan de borst hangt ofwel in de draagzak zit, je verhuist, in de verbouwingen zit, ENORM weinig slaapt :) en ga maar door, het niet gemakkelijk is extra tijd vrij te maken.
Naarmate hij ouder werd kocht ik toch mijn eerste camera en ging ik aan de slag, met vallen en opstaan, veel opzoeken en vooral veel oefenen. Van eigen foto's ging het naar foto's van kennissen en ondertussen is Rj Fotografie mijn levensdroom.
Rj Fotografie staat voor wat ik belangrijk vind: pure liefde, intieme momenten, jezelf zijn en dit vastleggen om nooit meer te vergeten.
Want naarmate de jaren voorbij gaan wordt het steeds moeilijker om ons levendig in te beelden hoe we waren in onze jonge jaren, hoe onze grote dag eraan toeging, hoe rond onze buik en hoe intens de geboorte van jullie kleine mensje wel niet was. Hoe klein die miniteentjes waren en hoe liefdevol onze harige vrienden wel niet keken naar ons...

Foto's maken...

Tijd gaat voorbij, herinneringen vervagen, maar de liefde blijft en ook de beelden die werden gemaakt. 
En het maken van die beelden is nog belangrijker dan het uiteindelijke resultaat. Ja je leest het goed. Daarmee wil ik niet zeggen dat de uiteindelijk afgewerkte foto's (met heel veel liefde trouwens) niet mooi moeten zijn, integendeel...

Maar wie wil er foto's waar je niet opstaat zoals je bent,  jou serieus hebt moeten houden, geforceerd hebt zitten poseren of nog erger jou kwaad hebt moeten maken, ongelukkig of ongemakkelijk hebt gevoeld. Naar zulke beelden kan je toch niet met een fijn gevoel terugkijken? Hoe mooi die dan ook wel niet kunnen zijn voor de buitenwereld...

BEKIJK Aanbod

Dus of het nu het vastleggen is van zelfliefde, liefde tussen twee personen, liefde voor je kind en/of dier,... Speciale momenten, dingen die je niet wil vergeten,... Wanneer het belangrijk voor je is, is het het waard om voor eeuwig vast te leggen. En dit op een warme, intieme en ongedwongen manier.
                               Het is dus niet gewoon foto's maken, het is herinneringen vastleggen...

Het vastleggen van al jullie liefde en belangrijke momenten

Boek je reportage

NEEM CONTACT OP

Want de klok tikt verder, maar door momenten vast te leggen kunnen we steeds terug in de tijd om het moment te herbeleven.

Samen leggen we deze voor eeuwig vast op beeld

OOK GRAAG MOOIE HERINNERINGEN?